Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan aldatmaır.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları yapılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kadar faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Smoke-proof fire seals with 35 Yangın Kapısı Fiyatları mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yapıda yangın çıkması halinde flama ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page